top of page

PRENATÁL EDZÉS

Eddz biztonságosan várandósságod alatt is!

1 óra

12 000 Ft

Pregnant Woman Practicing Yoga

Számos tévhittel ellentétben a várandósság nem feltétlenül jelenti azt, hogy fel kell hagynod minden mozgással, korábban végzett sporttevékenységeiddel. Megfelelő szakember segítségével várandósságod alatt is folytathatod a mozgást, így felkészülhetsz a szülés jelentette fizikai terhelésre valamint az azt követő, kihívásokkal teli periódusra is.

Az első prenatál (szülés előtti) edzést állapotfelmérés előzi meg, amelynek során funkcionális mozgásminta szűrés segítségével állapítom meg, hogy melyek azok a diszfunkciók, amelyek korrekciójával a közös munkánk során megelőzhetjük a sérüléseket, csökkenthetjük a mozgásterjedelem-beszűkülést, növelhetjük az izom-ízületi kiegyensúlyozottságot és így hatékonyan készíthetünk fel Téged az előtted álló kihívásokra. Az állapotfelmérés kötelező, hiszen csak ennek a segítségével tudok igazán olyan személyre szabott edzésprogramot készíteni, amely lehetővé teszi mind kisbabád, mind pedig a Te biztonságos fejlődésed.

Nem találunk a héten mindkettőnk számára alkalmas időpontot a személyi edzésre? Másik időzónában vagy, és nem tudjuk összeegyeztetni az edzéseket?Aggodalomra semmi ok, mostantól már a telefonodra is letölthető Virtuagym applikáción keresztül is segíthetlek Téged céljaid elérésében. Nincs kifogás, együtt már bárhová eljuthatunk! A részletekért keress bizalommal.

bottom of page