top of page

RÁKBETEG-REHABILITÁCIÓS EDZÉS

Erővel, akarattal az egészség útján.

1. alkalom (75 perc)          18 000 HUF
60 perc                                 12 000 HUF

Working Out with a Physio Ball

A rák legyőzése életed talán legnagyobb küzdelme, amely küzdelemben a mozgás kiemelkedő fontossággal bír. A rákbeteg-rehabilitációs edzésprogram kialakítása során figyelembe vesszük a rák kezelésének érdekében alkalmazott műtéti és terápiás eljárásokat, valamint azokat a testi változásokat is, amelyek a beavatkozások következtében alakultak ki. Célunk, hogy a mindennapi életedhez szükséges funkcionális mozgásokat könnyedén, fájdalommentesen tudd végrehajtani.

Nem találunk a héten mindkettőnk számára alkalmas időpontot a személyi edzésre? Másik időzónában vagy, és nem tudjuk összeegyeztetni az edzéseket?Aggodalomra semmi ok, mostantól már a telefonodra is letölthető Virtuagym applikáción keresztül is segíthetlek céljaid elérésében. Nincs kifogás, együtt már bárhová eljuthatunk! A részletekért keress bizalommal.

 

Az első rákbeteg-rehabilitációs edzést állapotfelmérés előzi meg, amelynek során funkcionális mozgásminta szűrés segítségével állapítom meg, hogy melyek azok a diszfunkciók, amelyek korrekciójával a közös munkánk során megelőzhetjük a sérüléseket, csökkenthetjük a mozgásterjedelem-beszűkülést, növelhetjük az izom-ízületi kiegyensúlyozottságot és így hatékonyan dolgozhatunk céljaid eléréséért. Az állapotfelmérés kötelező, hiszen csak ennek a segítségével tudok igazán olyan személyre szabott edzésprogramot készíteni, amely lehetővé teszi a biztonságos fejlődésed és céljaid elérését.

bottom of page