top of page

SZEMÉLYI EDZÉS

Együtt a Te céljaidért!

1 óra

10 000 Ft

Women Training Outdoors

A személyi edzések során személyre szabott edzésprogramot követünk, hogy minél hamarabb elérhesd fitnesz céljaidat, legyen az izomépítés, testsúlycsökkentés vagy sérülés utáni rehabilitáció. Az edzésprogramot a kiszemelt célod mellett adottságaidnak és az aktuális fizikai állapotodnak a figyelembevételével állítom össze, és az idő előrehaladtával a fejlettségi szintedhez igazítom.

Az első személyi edzést állapotfelmérés előzi meg, amelynek során funkcionális mozgásminta szűrés segítségével állapítom meg, hogy melyek azok a diszfunkciók, amelyek korrekciójával a közös munkánk során megelőzhetjük a sérüléseket, csökkenthetjük a mozgásterjedelem-beszűkülést, növelhetjük az izom-ízületi kiegyensúlyozottságot és így hatékonyan fejleszthetjük a teljesítményed. A tartás- és mozgásmegfigyelés mellett teljes testanalízist is végzünk, amelynek segítségével képet kapsz a tested aktuális testzsírszázalékáról, izomtömeg százalékáról, napi kalória szükségletéről és alapanyagcseréjéről. Az állapotfelmérés kötelező, hiszen csak ennek a segítségével tudok igazán olyan személyre szabott edzésprogramot készíteni, amely lehetővé teszi a biztonságos fejlődésed és céljaid elérését.

Nem találunk a héten mindkettőnk számára alkalmas időpontot a személyi edzésre? Másik időzónában vagy, és nem tudjuk összeegyeztetni az edzéseket?Aggodalomra semmi ok, mostantól már a telefonodra is letölthető Virtuagym applikáción keresztül is segíthetlek Téged céljaid elérésében. Nincs kifogás, együtt már bárhová eljuthatunk! A részletekért keress bizalommal.

bottom of page